ZC Dravlje brezplačna nuhalna svetlina

NIFTY test v osrednji Sloveniji

NIFTY test v osrednji Sloveniji – Ljubljana

NIFTY test v osrednji Sloveniji: kje ga izvajati v Ljubljani? Po nuhalni svetlini želite nekje v osrednji Sloveniji opraviti še NIPT testiranje NIFT?
NIFTY je test, ki je predrojstveni, neivaziven, torej ne predstavlja tveganja za plod ali nosečnico, in je presejalni, se pravi odgovor nudi v obliki odstotkov oz. verjetnost. NIPY test pa raziskuje verjetnost za trisomije 13, 18, 21 in najpogostejše kromosomske napake. NIFTY poda tudi izjemno zanesljivo verjetnost določitve spola, a le, če tako nosečnica želi.

Zdravstveni center Dravlje brezplačna nuhalna svetlina na kartico ZZZS

Ali je NIFTY na voljo v Ljubljani?

NIFTY je na voljo tudi v Ljubljani, tudi v Zdravstvenem centru Dravlje. Pokličite prijazne medicinske sestre v ZC Dravlje na 051 336 847 ali jim pišite na ordinacija@zcd.si. Kontaktirate jih lahko tudi preko obrazca za naročanje na spletki noseca.com. Glede na vaše želje in terminske medicinske potrebe vas bodo uvrstile na pregled. Pred tem predlagamo, da si na spletki noseca.com poiscete in ogledate, kateri paketi NIFYT so na voljo pri ZC Dravlje, v sodelovanju s katerim je nastala tudi tale objava.

Če iščete termin za nuhalno svetlino, preverite ZC Dravlje, s kartico ZZZS namreč za vse nosečnice izvajajo brezplačno nuhalno svetlino z zgodnjo morfologijo ploda in dvojnim hormonskim testom.

ZC Dravlje izvaja tudi brezplačno nuhalno svetlino. Konktakt za brezplačno nuhalno v ZC Dravlje, Ljubljana:

Zdravstveni center Dravlje, ZCD, Cesta na Poljane 24, Ljubljana

ordinacija@zcd.si